miercuri, 28 aprilie 2010

CURSURI DE FORMARE „EUROSTUDY”

Sindicatul Liber din Învăţământ Maramureş organizează cursuri de formare, prin Centrul de formare „EUROSTUDY” (www.eurostudy.blogspot.com), pentru următoarele specializări:

- formator;

- inspector resurse umane;

- delegat sindical naţional;

- delegat sindical de întreprindere.

Primele două cursuri se adresează în special liderilor sindicali.

Cursul de „Formator” este pentru tot personalul din învăţământ, iar cel de „Inspector resurse umane” este în special pentru secretarii şi contabilii din unităţile şcolare, dar şi pentru alţii.

Cursurile sunt acreditate CNFPA, participanţii obţinând diplome recunoscute la nivel naţional de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Durata unui curs este de patru zile: trei de curs şi a patra de evaluare.

Costul cursului:

600 lei/cursant (include suport curs, taxă eliberare certificat CNFPA)

Menţionăm că membrii Sindicatului Liber din Învăţământ Maramureş beneficiază de o reducere de 75% adică 150 lei/cursant

Cursurile se organizează în zilele de vineri după masă, sâmbăta şi duminică la Grup Şcolar Borşa, sau la Centrul de formare al S.L.I. MM de la Ocna Şugatag. La Ocna Şugatag, costul cursului este de 350 lei/cursant (include cazarea şi masa). Cursurile pot fi plătite în rate.

Înscrierea se poate realiza prin completarea unei cereri, urmând ca aceasta să fie trimisă prin fax la tel. 0262-211857, prin e-mail slimm_mm@yahoo.com sau prin depunerea directă la sediul S.L.Î. MM;

Menţionăm că Eurostudy este în proceduri de autorizare a cursului de formare pentru „Mentor”, curs care va fi organizat în aceleaşi condiţii după autorizarea CNFPA

Pentru informaţii suplimentare sunaţi la nr. tel/fax 0262 211857 sau 0730 102896, Alina Perşa.

Biroul Operativ SLI MM

Niciun comentariu: