vineri, 25 septembrie 2009

Cel mai modern centru de formare şi odihnă din ţară

În urmă cu aproape doi ani ne-am propus ca din economile sindicatului să facem investiţii pentru membrii noştri de sindicat. La vremea aceea au fost mai multe propuneri care mai de care mai îndrăzneţe. Aceste propuneri s-au materializat prin construirea Centrului de formare şi odihna Ocna Sugatag. Un proiect pe care am avut tăria şi convigerea să ni-l asumăm ca şi organizaţie sindicală. Nu aşteptăm laude, dar e bine de ştiut că în ţară sunt puţine sindicate care se pot mândri cu astfel de realizări din cotizaţia sindicaliştilor.

Am dus la bun sfârşit lucrările de construcţie ale Centrului de Formare şi Odihnă tocmai datorită faptului că membrii noştri de sindicat (care în momentul de faţă reprezintă peste 90 % din numărul de angajaţi învăţământului din Maramureş) ne-au susţinut, deoarece şi-au dorit să aibă un loc în care să îmbine utilul cu plăcutul şi odihna. Au fost şi câteva momente mai mult sau mai putin tensionate în derularea proiectului, dar până la urmă finalizarea construcţiei a avut loc aşa cum ne-am dorit şi ne-am propus.
Putem spune că economiile făcute de-a lungul anilor ne-au permis să putem derula şi pune în practică acest proiect, care în luna iulie s-a şi materializat.
Eurosind dispune de 24 de camere, dotate cu două paturi, baie, duş, tv, balcon, internet, bar, terasă, restaurant 60 locuri unde se pot organiza diferite evenimente festive. sala de conferinţe are o capacitate de 30 locuri şi este dotată cu toată aparatura necesară (videoproiector, staţie de amlificare etc.).
Împreună cu Biroul Operativ am căutat să găsim soluţii cât mai bune şi mai ieftine pentru a vă putea oferi condiţii cât mai bune pentru petrecerea timpului dumneavoastră. Încercăm să oferim membrilor noştri de sindicat preţuri de cazare şi masă accesibile tuturor. De exemplu cazare la 30 de lei/noapte, masa la un preţ de 40 lei. Am dorit să facem diferenţiere între membri de sindicat şi cei care nu fac parte din sindicat. O diferenţă de preţ de 15 lei la cazare. Centrul de formare şi odihnă EUROSIND este dotat cu o linie de bucătărie care poate oferi turiştilor cazaţi, şi nu numai, o gamă diversificată de meniuri. Cazarea care se ridică la un standard de cel puţin 2 stele, precum şi piscina cu apă sărată sau sauna, incluse în preţul de cazare.
Suntem deschişi la orice critică din partea dumneavoastră cu o singură condiţie: să ne daţi o altă alternativă pentru a face ca lucrurile să meargă asa cum ne dorim cu toţii. Eu cred că în acest moment avem cel mai modern Centru de formare şi odihnă din ţară. Prin dotările EUROSIND-ului putem oferi membrilor noştri de sindicat oportunităţi deosebite de a-şi petrece weekend-urile sau concediul de odihnă într-un loc în care să se simtă ca acasă.
Petre OROS, Adm. SLÎ MM

Niciun comentariu: